2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi derunin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan yalnızca 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk dâhilindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Antrparantez, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saik vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların Yangın Kapısı zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygun davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler basar önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page